Renässans för Sonic i år

sonic the hedgehog 2 mega drive
Så minns vi Sonic som bäst.

För ett litet tag sedan dök det upp information som sa att vi skulle få se Sonic under 2015 till alla de aktuella stationära konsolerna – Wii U, Playstation 4 samt Xbox One. Sedan gick Sega ut och dementerade ryktet som blossade upp under en leksaksmässa i Nürnberg. Idag ser det emellertid ut som att företaget ska prata om  seriens nästa del, som ska släppas redan i år, och det är renässans på gång, tydligen (som vanligt alltså.)

Det har gått ut inbjudningar till utvalt branschfolk – enligt användare på Neogaf – som säger att Sega, i dag, ska visa upp vad vi kan vänta oss av Sonic the Hedgehog under 2014, och att det blir en renässans för serien. Detta har vi dock hört förut, och även om jag inte är helt emot Sonic i 3D så har jag inte tyckt att serien varit fantastisk sedan det första spelet släpptes till Dreamcast. Då handlade det dock mycket om häpnaden över den – för den tiden – otroligt snygga grafiken.

Så, vad vill du se av Sega gällande Sonic under 2014?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.