Nytt från Yakuza Ishin

Yakuza Ishin

Yakuza Ishin kommer att släppas samtidigt som Sony lanserar Playstation 4 i Japan den 22 februari nästa år. Spelet släpps visserligen även till Playstation 3, men det ska bli intressant att se hur Sega tar sin starka serie in i den nya generationen av spelkonsoler. Nu har de släppt en drygt fem minuter lång trailer som får oss att sukta lite extra.

Vi får dock se om Yakuza Ishin får en västerländsk lansering. Sega berättade för ett tag sedan att de inte tänker lokalisera Yakuza 5 för den västerländska publiken, men samtidigt ryktades det om att företaget ändå undersökte/undersöker saken närmre, och kanske ändå släpper det i vår del av världen vid ett senare tillfälle. Ungefär en månad senare går dessutom Sony ut och berättar att folk vill se Yakuza och Shenmue till Playstation, och att de ”fokuserar på de spelen.”

Det är extra spännande att vara Sega-fan just nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.