Shenmue.com kom tillbaka och försvann?

shenmue

Den 27 november besökte jag Shenmue.com och kom åt allt material som sidan erbjöd oss tidigare. Inte mycket med andra ord. Om jag inte är helt ute och cyklar stängde Sega ned servrarna för ett bra tag sedan, men jag tvekade om detta faktiskt hänt när jag kom in både på den engelskspråkiga och japanska officiella sajten.

Nu möts jag återigen av texten ”www2.sega.co.jp” när jag försöker ta mig in på Shenmue.com (men kommer in via denna adress) och jag undrar om Yu Suzuki och Sony-Cerny har kokat ihop något riktigt härligt för oss till GDC 2014. Kanske kom domänen i bruk lite tidigare än det var tänkt, eller så griper jag efter lite för tunna halmstrån denna tidiga tisdagsmorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.