Persona 5 utannonserat till PS3

Segas Atlus utannonserar den femte delen i den intressanta rollspelsserien Persona 5. Spelet kommer att släppas exklusivt till Playstation 3 i Japan kring julen 2014, medan vi säkerligen lär få vänta till året därpå. En väldigt sen lansering för Playstation 3-konsolens livscykel alltså.

Det första spelet i serien släpptes till Playstation 1996, medan Persona 4 – som är den senast släppta delen i serien – lanserades under 2008 till Playstation 2. En omgjord version släpptes i fjol till Playstation Vita med titeln Persona 4: Golden, och nu är den femte delen alltså tillkännagiven, och nedan hittar ni teaser-videon som ger fler frågor än den besvarar.

En reaktion på ”Persona 5 utannonserat till PS3

  1. Pingback: PLAYZINE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.