Bayonetta kan komma till Wii U – om Nintendo vill

Bayonetta_sega

Segas och Platinum Games actionpackade Bayonetta fick fin kritik när det släpptes den 8 januari 2010 och satte en hög standard direkt vid årets start. Nu är uppföljaren under utveckling exklusivt till Wii U, och spelets producent Hideki Kamiya Twittrar om att föregångaren kan släppas till Wii U innan Bayonetta 2 släpps.

Bayonetta släpptes som bekant inte till någon av Nintendos konsoler, och Kamiya tror att det kan ha en negativ inverkan på uppföljarens försäljning om grundpubliken inte har spelat originalet. Nu är det dock upp till Nintendo om de vill att Platinum Games ska konvertera föregångaren till Wii U, och släppa det innan Bayonetta 2 lanseras.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.