Segas PS4- & Xbox One-planer?

yakuza-restoration_ps4

När Sega presenterade sin kvartalsrapport i maj nämnde de inga specifika titlar som var under utveckling till Playstation 4 eller Xbox One, men de berättade att de ”hade för avsikt att göra deras spel kompatibla med nästa generations spelkonsoler som ska släppas.”

Då varken Playstation 4 eller Xbox One är bakåtkompatibla – och Wii U redan var släppt vid detta tillfälle – måste det betyda att de har planer för nyversioner av deras tidigare släppta spel, alternativt någon titel som släpps inom en inte allt för avlägsen framtid. Enligt mina uppgifter har Sega endast en titel utannonserad för Playstation 4 (rätta mig gärna om jag skulle ha fel,) och det är Yakuza Restaoration som även kommer att släppas till Playstation 3, och mig veterligen har de ingen titel utannonserad till Xbox One.

Då det ser mörkt ut för lokaliseringar av kommande Yakuza-titlar, hoppas jag att Sega kommer med lite mer information kring deras ”nästagenerationsplaner” (som snart blir ”nuvarande generation”) inom kort. Ett Shenmue III hade givetvis inte suttit fel, men om vi ska vara mer realistiska hoppas jag faktiskt på en Sonic-titel – även om jag är ganska ensam om att tycka om hans 3D-äventyr – i klassisk anda ala Sonic Generations.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.