ToeJam & Earl 3 – Dreamcast-beta för allmänheten?

toejam&earl3_dreamcast

ToeJam & Earl 3 släpptes till Xbox med undertiteln Mission to Earth, men egentligen var spelet under utveckling till Dreamcast, och tidigare i år förklarade en användare på Assembler.com att han ägde beta-versionen och skulle släppa den om han fick tillräckligt mycket pengar från intressenterna.

Nu har han dock ändrat sig, och bestämt sig för att fråga Sega om det är okej att testa den tidiga versionen. Förhoppningsvis säger Sega ja, och vi kan spela en legitim version av ToeJam & Earl 3 till Dreamcast – där vi får veta hur spelet egentligen var tänkt att se ut. Nedan kan ni se hur spelet ter sig in action, och även om det är en del buggar med tanke på att det är en tidig version är det skönt att se den avskalade varianten till Dreamcast.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.