Space Harrier och sju andra klassiker i 3D får datum

galaxy_force_ii

Sega utannonserade flertalet klassiker till Nintendo 3DS tidigare i år. Spel som Sonic The Hedgehog, Space Harrier och Streets of Rages kommer att släppas i stereotypisk 3D (eller 2D till Nintendo 2DS) framåt jul, och prislappen för ”3D-fieringar” kommer att bli 4.99 euro styck. Det är runt 50 kronor när priset räknas om till kronor, och spelen kommer att distribueras via eShop.

De första två klassikerna – 3D Space Harrier och 3D Super Hang-On – kommer att  lanseras den 28 november. Shenmue-style med andra ord. Den 5 december är det sedan dags för 3D Sonic The Hedgehog och 3D Altered Beast. Sedan blir det dags för shot ‘em up med 3D Galaxy Force II samt sjöliv med 3D Ecco the Dolphin den 12 december. Och sist med inte minst släpps 3D Shinobi III samt 3D Streets of Rage den 19 samma månad.

Dessa spel är totalt ombyggda för att erbjuda en riktig 3D-upplevelse som erbjuder ett mer modernt gameplay samtidigt som de håller sig trogna originalen, berättar Sega-bossen John Cheng.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.