Typing of the Dead utannonserat – halva priset till 2 november

typing_of_the_dead_overkill_guts_will_be_spelled

När Dreamcast var livs levande (vilket den i och för sig fortfarande är tack vare diverse inde-utvecklare) och Typing of the Dead lanserades var jag väldigt intresserad av spelet, men på grund utav att plånboken var minimal på den tiden blev det aldrig ett köp. Ett Dreamcast-tangentbord krävdes, och det kostade en hel del för en 14-årig pojke. Igår teasade Sega om att de hade något att avslöja idag, och många tippade på att det gällde ett nytt House of the Dead.

Istället handlade det om att de lanserar Typing of the Dead: Overkill till PC via Steam. De kommer dessutom att sälja det för halva priset till den 2 november, och prislappen blir därför 8.99 euro (runt 80 kronor) för att sedan lägga sig på 17.99 euro (alltså runt 160 kronor) när rean är över.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.