Spelsamling: Marvel vs. Capcom & Charge ‘N Blast

PHOT0009.JPG
Jag vet, jag behöver verkligen en ny kamera.

Jag har utökat min Sega-samling med två japanska versioner till Dreamcast. Det första är Marvel Vs. Capcom: Clash of Super Heroes och det kräver väl egentligen ingen närmre beskrivning. Det är ett av historiens mest kända 2D-fightingspel, även om uppföljaren har fått mer stjärnljus. Personligen har jag aldrig spelat originalet tidigare, och det ska bli ett trevligt speltest med ett stycke arkadsticka.

Det andra spelet jag köpt är Charge ‘N Blast, och under Dreamcasts glansdagar pratades det om Arkadperfektion. Förhoppningsvis betyder just arkad-nischen att det handlar om ett spel som inte kräver någon kunskap i japanska, då jag faktiskt köpte detta på vinst och förlust utan att riktigt sätta mig in i vad det handlar om.
PHOT0011.JPG

Sorgligt nog saknar båda spelen Spine Cards, trots att försäljaren bekräftat att det skulle inkluderas med Marvel Vs. Capcom. Jag skickade iväg ett meddelande till vederbörande igår, och hoppas att jag får svar inom kort. Annars var produkterna i godkänt skick, med några små märken på skivorna. Fodralen var dock spruckna, vilket förmodligen hänt under postgången från Japan, men de förstörda delarna går relativt smärtfritt att byta ut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.