Segalovers – ett sprudlande svenskt Sega-forum

segalovers
Bilden är en del av ett screenshot från Segalovers.

När jag tidigare har begett mig ut på nätet för att diskutera Sega och deras produkter har det alltid varit engelskspråkiga forum som varit det enda alternativet. Men idag stötte jag på Segalovers – ett svenskt forum inriktat på allt som har med det japanska spelföretaget att göra.

Forumet är dessutom väldigt levande. Varje ny medlem får presentera sig innan det blir möjligt att skriva i de resterande avdelningarna, och direkt möttes jag av ett varmt välkomnande från sajtens medlemmar.

Förutom alla olika avdelningar för Segas spel och konsoler kan man även besöka forumets köp- & säljavdelning för att fylla ut sin Sega-samling eller sälja delar av den. Varför inte göra sig av med en dubblett eller köpa What’s Shenmue (och det är undertecknad som vill göra sig av med en dubblett, vilket jag givetvis måste göra lite ”reklam” för)?

Segalovers – ett sprudlande svenskt Sega-forum.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.