Dreamcast-klassikern Ikaruga kan komma till Steam

ikaruga_steam

Ikaruga släpptes visserligen som arkadspel (SEGA NAOMI) under 2001, men året därpå släpptes en fin konvertering till Dreamcast och jag kommer alltid att se det som en självklar klassiker till Segas maskin. Och sedan har det även konverterats till Gamecube, Android och Xbox 360, och nu vill Treasure även släppa det via Steam.

Via Twitter berättar företaget att de vill släppa flera av sina spel med hjälp av Steam, och först ut är just Ikaruga. Spelet behöver dock få tillräckligt mycket Greenlight-röster först, och är du intresserad av att se shot em’ up-spelet till ytterligare ett format kan du rösta här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.