After Burner Climax för iOS

after_burner_climax_ios

After Burner Climax lanserades i arkadhallarna under 2006, för att sedan konverteras och släppas till Xbox 360 och Playstation 3 via respektive enhets onlinetjänst. Idag släpptes spelet även till iPad och iPhone, och kostar ynka 22 kronor, meddelar Sega.

För att spela titeln krävs dock iPad 2, eller en senare version, iPhone 4 och uppåt, samt fjärde generationens iPod Touch eller någon av dess uppföljande utgåvor. Spelet levereras tillsammans med tre olika jetplan för att ta sig igenom fler än 20 olika banor, samt tre olika spellägen.

Den som vill investera 22 kronor i After Burner Climax till iOS hittar spelet här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.