Yakuza 3 – grafisk evolution för serien

I december utannonserades en västerländsk version av Yakuza 3, och personligen såg jag det som en av de största tillkännagivelserna under hela 09-talet. Den tredje delen i serien som felaktigt kallats för Japans svar på Grand Theft Auto.

Nu har nya bilder skickats ut för publicering (kika på de här), och det är härligt att se vilken totalrenovering det inneburit med rent grafiskt med bytet från Playstation 2 till 3. De två första delarna gav knappast en fantastisk upplevelse rent grafiskt, och spelmekaniskt kändes Yakuza och dess uppföljare rätt långt efter i tiden, men de hade en riktigt skön atmosfär, med en handling som inriktade sig på den japanska maffian – Yakuza – vilket givetvis även trean gör.

De som vill se hur spelet gör sig i HD, om än bara i de renderade scenerna, rekommenderas trailern som ligger ute på Playstation Network.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.