Endast Sonic i Project Needlemouse

Det än så länge mystiska Project Needlemouse har varit i rampljuset den senaste tiden. Sega har rensat bort karaktärer en efter en på deras officiella blogg, och till slut är det bara Sonic kvar, precis som fansen har velat.

Just nu vet vi inte mycket om titeln, annat än att det kommer att handla om högupplöst 2D med Sonic i huvudrollen, till Xbox 360 och Playstation 3. Personligen gillade jag Sonic Unleashed, men det var de klassiska spelmomenten som ”gjorde spelet”, och förhoppningsvis kan vi vänta oss desto mer av den varan i Project Needlemouse.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.