SegaZines framtid

Vi har en hel del idéer om hur vi vill utforma SegaZine, och förändringarna är redan igång. David Wiberg, som jag har jobbat med under mängder av projekt sedan1998 (går tiden så fort?), har designat en riktigt snygg topbanner som ni kan se ovan.  Den skrikiga och osmakliga färgbomben som ni kunde se tidigare är alltså borta. Vi har dessutom dragit till med en slogan – ”Den Sega svenska bloggen” (den som tycker att det luktar särskrivning gör sig icke besvär, detta är ingen svenskablogg, som för övrigt skulle stavas ”svenskblogg” om man ska vara petig, men det låter så illa) – för man kan ju inte annat än att använda den svenska betydelsen av ordet ”sega” när man har chansen, även om vi är allt annat än just ”sega” såklart.

Vi har både text- och utseendemässiga förbättringar i funderingarna, och ingen blir gladare än jag om ni delar med er av idéer, tankar och åsikter i kommentarsfältet nedan.

6 reaktioner på ”SegaZines framtid

  1. Tackar, tackar – Kul att ni gillar den 😀

    Ja, är väl du du gjorde SuperStation128? Inte riktigt ’98 va… utan mer runt 1999-2000? Riktigt snabbt har tiden gått iaf. Får se till att fler projekt ror i land.

  2. Minns du inte Fokus, den nätbaserade tidningen som gick i stöpet (minns inte riktigt varför de la ner idén)? 🙂

    Och visst får vi ta tag i fler projekt. Vi får snygga till idéerna vi haft tidigare 🙂

  3. Just det, Fokus ja. Hittade den på en utbränd skiva här om veckan. Hittade en artikel om Resident Evil och text om Peach bland annat. Skulle ha blivit en grym sida. Var väl ditt och mitt projekt från början? Minns inte heller riktigt vad som hände där 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.