Gör dina egna Dreamcast-, Sega Mega Drive- och PS1-spel med Retro Game Designer

OrionSoft är en enmannastudio som har gett oss nya spel till retrokonsoler som Zia and the Goddesses of Magic till Dreamcast och PlayStation, samt Alice’s Mom’s Rescue till Atari Jaguar CD och Dreamcast. Utvecklaren har dock slutat att göra spel själv, men nu kickstartar han Retro Game Designer.

Om crowdfunding-projektet går i lås kommer vi att kunna göra egna spel till Sega Mega Drive, Dreamcast, Atari Jaguar CD samt PlayStation med Retro Game Designer. Programmet kräver inte några programmeringskunskaper, utan sätter vår designmässiga kreation på prov. För 30 euro får vi (förhoppningsvis) tillgång till grundpaketet som låter oss göra spel och sedan köra dem på någon av de tidigare nämnda formaten. Med denna lösning får vi dock inte sälja produkten, men för 300 euro får vi även tillåtelse att sälja våra skapade spel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.