Spelsamling: Grandia II till Dreamcast

Grandia II var det första ”riktiga” japanska rollspelet jag testade på. Jag hade visserligen redan spelat igenom det avskalade Evolution till Dreamcast, men det var med Game Arts och Ubisofts rollspel som jag fastnade för genren.

‘Back in the day’ lånade jag emellertid bara Grandia II, och skaffade det senare till PlayStation 2. Jag har emellertid alltid saknat den bättre Dreamcast-versionen och fick äntligen hem ett exemplar i brevlådan.

Det ska bli ett sant nöje att få återuppliva gamla minnen, och ta sig igenom Grandia II en tredje gång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.