Tidig leveldesign från Dreamcast-spelet Xenocider

För några dagar sedan berättade Retro Sumus Carlos Oliveros för oss att demoversionen för deras äventyrsspel AMEBA, som utvecklas till Dreamcast och Sega Saturn, skulle komma att släppas lös för alla att ladda ned. Nu visar den spanska spelstudion en bild (via Twitter) från deras leveldesign till Xenocider – som också är under utveckling till Dreamcast.

Xenocider blandar ingredienser från spel som Space Harrier samt Star Fox, och nedan kan ni se den nya bilden som visar arbetet med ett område som är i ett tidigt utvecklingsstadium, men det är roligt att se att utvecklingen går framåt.

xenocider dreamcast

En reaktion på ”Tidig leveldesign från Dreamcast-spelet Xenocider

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.