”Sega ska bli ett företag att älska igen”

Sedan Sega blev tredjepartsutvecklare har företagets varumärke svärtats ned i takt med att mediokra spel har lämnat utvecklaren. I en intervju med Famitsu lovar emellertid den nya VDn Haruki Satomi att Sega ska bli ett ”företag att älska och lita på igen.”

Satomi berättade bland annat att han tror att det finns en marknad för bra japanska spel i väst, och Sega-fansen världen över var inte sena med att visa sin glädje. I ett meddelande till Siliconera berättar Satomi detta

”Efter att ha sett hur våra fans reagerade på vår senaste intervju med Famitsu inser vi att vi har tagit det första steget i rätt riktning. Sega har ställt in siktet på att leverera kvalitéspel och återigen bli ett varumärke att älska och lita på igen.”

Förhoppningsvis innebär detta att Sega lägger mindre krut på sin tidigare utannonserade storsatsning på mobilspel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.