Video visar Heroki

Det var länge sedan som Segas och de holländska utvecklarna Picomy visade upp sitt Heroki i videoform. Spelet visades upp under PAX 2013, och sedan har vi kunnat följa uppdateringarna via studions blogg. Nu har vi fått en ny video.

Utvecklingen har emellertid dragit ut på tiden, och anledningen till detta är att Picomy arbetar med spelet på sin fritid under de senaste fyra åren. Dessutom har de byggt sin egna motor, vilket tar betydligt längre tid, än om de skulle använt sig av exempelvis Unity.

Heroki har ännu inte fått något lanseringsdatum, men släpps till iOS ”snart.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.