Demoversion av Assault Suit Leynos på japanska PSN

Assault Suit Leyno släpptes till Mega Drive i Japan under 1990, och när det nådde USA samma år fick det namnet Target Earth. ‘Run n’ gun’-äventyret nådde dock aldrig Europa, men nu arbetar Dracue Software med en reboot av klassikern till Playstation 4.

Nu har studion släppt en demoversion av Assault Suit Leyno på japanska Playstation Network, och enligt Gematsu hittar vi tre spellägen – Arcade mode, Classic Mode (liknar Mega Drive-versionens första och fjärde bana) samt Challenge Mode som mixar Arcade- och Classic-läget – i testvarianten.

Assault Suit Leyno har bara ett japanskt klartecken än så länge och där släpps det till Playstation 4 under december. Det återstår att se om vi får ta del av actionfesten här i väst, men med tanke på att konsolen är regionsfri, samt att spelet är begripligt utan japanska språkkunskaper, är det givetvis fritt fram att importera.

Kika gärna på den officiella trailern nedan.

Ett gäng herrar på Videospelsklubben.se spelade originalet tidigare i år, och så här såg det ut då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.