Atlus USA utannonserar rollspelet Legend of Legacy

Atlus fortsätter att ge ut japanska rollspel till Nintendo 3DS i väst, och nu utannonserar deras nordamerikanska falang att det kommer att släppa Legend of Legacy i USA. Detta framkom när studions PR-manager John Hardin deltog i podcasten Social Link.

Historien förtäljer inte om Legend of Legacy kommer att släppas till Nintendo 3DS här i Europa, men självklart hoppas vi att rollspelet även hittar till oss. Bakom äventyret står FyRuy, och där hittar vi stjärnspäckade namn som illustratören Tomomi Kobayashi (SaGa), kompositören Masashi Hamauzu (SaGa, Final Fantasy XIII), författaren Masato Kato (Chrono Trigger) samt speldesignerna Kyoji Koizumi (SaGa) och Masataka Matsuura (999).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.