Rodea: The Sky Soldier försenas

Rodea: The Sky Soldier har råkat ut för en smärre försening. Yuji Nakas och Kadokawa Games actionflygare skulle släppas till Wii U den 25 september, men nu får vi ta del av äventyret den 16 oktober istället.

I samband med att Nippon Ichi tillkännagav förseningen avslöjade de även att den nordamerikanska förstadagsversionen kommer att innehålla spelets soundtrack, men vi hoppas förstås att erbjudandet även når oss. Den första upplagan kommer dessutom att innehålla den osläppta Wii-versionen av Rodea: The Sky Soldier – som tidigare lades ned till fördel för Wii U.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.