Sonic Boom: Fire & Ice till 3DS

Efter det stora fiaskot med Sonic Boom: Shattered Crystal och Rise of Lyric var vi många som trodde att den avstickande Sonic-serien skulle läggas ned. Faktum är att även serietidningen kommer att avslutas i och med det elfte numret, och det verkar som att det bara är TV-serien och leksakerna som går bra kommersiellt. Nu överraskar (även om det inte direkt är positivt) Sega oss med att utannonsera Sonic Boom: Fire & Ice till Nintendo 3DS.

Det är återigen Sanzaru Games som står för Sonic Boom: Fire & Ice, och det ser ut att bli en direkt uppföljare till deras Shattered Crystal. Precis som titeln avslöjar kommer vi att få nya förmågor baserade på eld och is. Lyric får kliva åt sidan för Dr. Eggman som återigen tar rollen som superskurken tillsammans med den nya ondingen D-fekt. Dessutom kommer Amy att vara spelbar.

Nedan kan ni se den första trailern för Sonic Boom: Fire & Ice som släpps till Nintendo 3DS kring julhandeln i Nordamerika – och antagligen gäller det även för oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.