Sega planerar konvertering av Hatsune Miku: Project Diva Arcade

När den japanska versionen av Hatsune Miku: Project Diva f damp ned i brevlådan hade jag inte särskilt höga förväntningar, men det blev istället en av de absolut största överraskningarna för undertecknad i fjol. Uppföljaren gjorde mig inte besviken, och nu planerar Sega att släppa en hemversion av Hatsune Miku: Project Diva Arcade.

Sega har startat en undersökning där de frågar spelarna av arkadversionen vilka format de vill se spelet till. För att kunna delta krävs dock ett konto för Hatsune Miku: Project Diva Arcade vilket bara finns tillgängligt i Japan, men det ger i alla fall en indikation på att Sega planerar att släppa lös det rytmiska musikspelet i hemmen.

Formaten som finns tillgängliga i undersökningen är PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Wii U, PC, smartphone samt ”icke valbart format” vilket får mig att undra varför inte Playstation Vita (som också är populär i just Japan) finns som ett alternativ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.