3D Streets of Rage 2, 3D Gunstar Heroes och 3D Sonic The Hedgehog 2 till 3DS

Sega har utannonserat flera klassiker som de kommer att 3D-fiera och släppa till Nintendos bärbara konsol. Nu berättar företaget att de kommer att få se 3D Streets of Rage 2, 3D Gunstar Heroes och 3D Sonic The Hedgehog 2 vilka får en prislapp på 4.99 euro styck.

Själv är jag mest sugen på 3D Gunstar Heroes, och originalet utvecklades av Treasure till Sega Mega Drive medan M2 tog hand om Game Gear-versionen. Jag har faktiskt aldrig testat ‘run and gun’-spelet tidigare trots att Treasure är en av mina favoriter när det rör sig om retrodoftande actionspel.

3D Streets of Rage 2 släpps under juli, 3D Gunstar Heroes kommer i augusti medan 3D Sonic The Hedgehog 2 släpps någon gång under september. Min uppgradering från Nintendo 3DS (originalet) till New Nintendo 3DS XL känns helt plötsligt ännu mera berättigad.

(Bild på min nyinskaffade New Nintendo 3DS XL tillsammans med ett gäng andra nya spel – bland annat Etrian Odyssey IV: Legends of the Titan från Segas Atlus.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.