Rodea: The Sky Soldier släpps i Europa

Nippon Ichi har avslöjat att de kommer att lokalisera Rodea: The Sky Soldier och släppa spelet till både Wii U och Nintendo 3DS här i Europa. Båda versionerna kommer att släppas under hösten, vilket är glädjande då jag befarade att vi skulle behöva importera den japanska versionen – inte minst när de berörda konsolerna oförklarligt nog inte är regionsfria.

I samband tillkännagivandet av en västerländsk lansering av Rodea: The Sk Soldier släppte NISA också en engelsk hemsida för spelet. Historien förtäljer dock inte om Wii U-versionen även kommer att innehålla den tidigare osläppta Wii-varianten som var fallet i Japan.

Rodea: The Sky Soldier utvecklas av Kadokawa Games samt Prope, och detta är Sonic-skaparen Yuji Nakas stora projekt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.