Zine-nätverket: det bästa som hände vecka 6

Under den gångna veckan har vi haft en god kontakt med WaterMelons Carl-Johan ‘Zebbe’ Brax – först för att prata om utvecklarens vinst i Elitserien 95 på Retrogathering, och sedan för att ta reda på vad studion han jobbar för håller på med till Segas konsoler.

Vi kikade också på den ”Galet snygga stationära Game Gear-konsolen” som ett fan skapade i Japan, och för undertecknad pirrade det lite extra när Sega visade upp Yakuza Zero under Taipei Game Show. En god försäljning av den kommande lokaliseringen av Yakuza 5 gör förhoppningsvis att vi även får se prologen här i Europa. Dessutom avslöjades en fjärde uppföljare till Toejam & Earl.

På PlayZine har vi recenserat den fantastiska nyversionen av Grim Fandango med undertiteln Remastered, och vi fick dessutom en trailer från Segas Atlus för det kommande rollspelet Persona 5 som sedan även översattes av ett hängivet fan via Youtube. Dessutom berättade Sony Computer Entertainment Japans Yasuhiro Kitao att grafiken i Bloodborne absolut inte kommer att nedgraderas, utan istället förfinas till lanseringen den 25 mars.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.