Första videon för Sonic Runners

I slutet av förra året utannonserade Sega Sonic Runners, men så mycket mer fick vi inte veta. Nu har företaget släppt en trailer för Sonic Teams stora mobilspel, och det ser ut att baseras på klassiska Sonic the Hedgehog.

Videon innehåller en nedräknare som presenterar de äldre Sonic-spelen plus Sonic the Hedgehog 4 vilket gör det högst troligt att Sonic Runners har inspirerats av igelkottens tidigaste plattformsäventyr.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.