Ruskigt limiterad utgåva av Dreamcast-spelet Alice’s Mom’s Rescue

Hucast Games berättade i början utav januari att de kommer att ge ut Orions Dreamcast-version av Alice’s Mom’s Rescue under 2015. Vi har inte fått något mer konkret datum än ”kommer snart,” men nu har utgivarna startat förbokningar för både originalversionen och en mycket limiterad specialutgåva.

Alice’s Mom’s Rescue Limited Edition släpps i endast 300 exemplar, och Hucast Games skriver på hemsidan att de kommer att vara väldigt noga med att inte överskrida denna gräns. Förutom själva spelet ingår ett officiellt soundtrack, och allt är förpackat i ett DVD-fodral.

När undertecknad bokade Alice’s Mom’s Rescue Limited Edition slutade hela kalaset – inklusive frakt och skatt – på 56,56 euro.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.