Sony tatuerar PS4 med Yakuza: Zero i Japan

ps4 yakuza zero svart

I början av december utannonserade Sony att Sega skulle komma att släppa Segas Yakuza 5 i Nordamerika och Europa under 2015. Spelet kommer att lanseras till Playstation 3 via Playstation Network, men vi hoppas fortfarande på att vi får se en fysisk version. Nu meddelar Sony att de kommer att släppa två stycken Playstation 4-versioner i Japan som är prydda av tatueringar från Yakuza: Zero.

yakuza zero ps4 vit

Den ena versionen kommer att vara vit, medan den andra kommer att vara svart. Än så länge är Yakuza: Zero endast utannonserat för den japanska marknaden, men förhoppningsvis får vi även se en översättning av Yakuza-prequeln i Europa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.