Mega Drive-versionen av It Came From the Desert får prislapp

it came from the desert

Tidigare under december berättade vi om att Cinamaware kommer att släppa sitt It Came From the Desert till Mega Drive under 2015. Spelet, som släpptes till Amiga under 1989, skulle även portas till Segas 16-bitars-konsol men utgivarna Electronic Arts tyckte att spelet var för svårt, och dessutom led spelet av en extremt förstörande bugg, så Mega Drive-versionen blev skrotad.

Nu lovar de nya utgivarna WaterMelon att dessa problem är åtgärdade, och nu har vi även fått en prislapp på Mega Drive-versionen. Spelet får titeln It Came From the Desert: The Action Game – Extended Cut och kommer att innehålla en mini-poster, och hela kalaset kommer att kosta 55$ exklusive frakt.

Cinemaware (läs mer om dem och spelet på den officiella hemsidan) säger att priset är definitivt, och kommer inte att ändras. Under januari kommer de att börja ta emot förbokningar, och vi hoppas även att de även ger spelet ett lanseringsdatum i samband med detta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.