Jet Set Radio och Nights into Dreams säljs billigt till förmån för välgörenhet

nights into dreams

För ett tag sedan släppte Sega en Humble Bundle med spel (till Valves Steam-tjänst) som Dreamcast Collection och Sonic & All-Stars Racing Transformed. Hela 234502 köpare var med och bidrog till välgörenhet och fick då en mängd kvalitetsspel för en billig peng. Nu har The Humble Store fyllts på med bra julerbjudanden, och vi hittar återigen två Sega-spel bland över 500 spel som är med i kampanjen.

Det rör sig om PC-konverteringarna av Segas Dreamcast-klassiker Jet Set Radio – som kostar 0,99 euro – och Nights into Dreams – som säljs för 1,99 euro. Erbjudanden är tidsbegränsade och byts ut mot nya erbjudanden om ett drygt dygn.

En liten del av inkomsten går till välgörenhet, där 10 procent går till organisationer som amerikanska Röda Korset, Child’s Play Charity och World Land Trust.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.