It Came From the Desert till Mega Drive 24 år efter den planerade lanseringen

it came from the desert

Under 1989 släppte Cinemaware It came From the Desert till Amiga. Sedan planerade utvecklarna att släppa spelet till Sega Mega Drive och Turbo Grafx 16, men dessa versioner hittade aldrig ut på marknaden under 90-talet. För ungefär tio år sedan släppte företaget spelets ROM på nätet så att alla skulle kunna spela det via emulatorer. Nu får vi snart se en fysisk version av It came From the Desert till en av Segas klassiska konsoler.

Cinemaware kommer tillsammans med WaterMelon att stå för den nya versionen som får den långa titeln It Came From the Desert: The Action Game – Extended Cut. Spelet ska släppas under 2015 till Mega Drive, och utöver spelet och manualen ingår även en mini-poster.

Vi kommer att få se en hel del skillnader i den nya Mega Drive-versionen (enligt spelets hemsida), där vi bland annat kommer att få se helt nya filmscener – bland annat introt och slutsekvensen – och en del gamplay-mässiga finesser kommer att läggas till.

Förbokningarna har inte dragit igång ännu, men den som är intresserad kan registrera sin mail-adress för att få en notis när It Came From the Desert: The Action Game – Extended Cut går att förhandsboka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.