Alice’s Mom’s Rescue kommer till Dreamcast

Alices Moms Rescue

Orion har gjort indie-spel till format som Atari Jaguar CD, iOS, Android och Windows, och under november frågade utvecklaren om fansen ville se något av företagets spel till Segas Dreamcast. Fansen svarade, och Orion kommer att släppa plattformsspelet Alice’s Mom’s Rescue till Dreamcast samt Atari Jaguar CD ”inom kort.”

”The giant raven has captured Alice’s mother. Help her save her mother through 3 worlds and 25 levels! Change Alice’s height using the magic mushrooms to get through the tiny spaces. Beware of the evil cats, birds, bats and spikes,” skriver Orion på sin hemsida.

Mer än så vet vi inte i dagsläget, men vi återkommer när vi vet mer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.