Mega Man 2 Remade – nyversion av den klassiska musiken

Mega_Man_The_Wily_Wars_framsida

RushJet1 har släppt nyversioner av soundtracket från Mega Man samt Mega Man 3 och nu är han klar med Mega Man 2 Remade. Här får vi höra riktigt härliga versioner – skapade med VRC6-chippet – från det klassiska spelet, och det ger en häftig känsla för oss retroälskare.

Mega Man 2 släppets till Sega Mega Drive i samlingen Mega Man: The Wily Wars som inkluderade uppdaterade versioner av de tre första spelen i serien. I Japan och Europa släpptes samlingen på kassett, medan det lanserades via Sega Channel i USA vilket var en tidig onlineservice till Genesis som konsolen hette i Nordamerika. Här kunde spelarna ladda ner demoversioner och spela fullprisspel som tillhandahölls av kabelteveoperatörerna Time Warner och TCI.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.