Big’s Fishing Derby – minispel till Mega Drive-klassikern

bigs fishing

Vi är vana med att se modifieringar till PC, men till Sega Mega Drive är det en betydligt ovanligare företeelse även om det förekommer. Under en tävling som kallas för Sonic Hacking Contest 2014 modifierade Flamewing den gamla klassikern Sonic the Hedgehog till Mega Drive, och resultatet bliv inget mindre än ett partyspel inriktat på fiske.

Här får vi se Big fiska mot Dr. Robotnick, och tävlingsmomentet går ut på att fiska upp grodan Froggy. Det låter kanske simpelt, men precis som originalspelet så finns det en mängd olika powerups att plocka åt sig, och monster som står i vägen.

För att kunna ta del av modifieringen krävs originalspelet av Sonic the Hedgehog till Sega Mega Drive, och själva patchen hittar du här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.