Rodea: The Sky Soldier till Wii U och 3DS

Yuji Nakas (Sonic-skaparen) Rodea: Sky Soldier var färdigutvecklat och redo att släppas för Nintendos Wii-konsol i fjol, men spelets utgivare – Kadokawa Games valde av okänd anledning att inte släppa spelet. Spelet såg ut att ha en mörk framtid, men nu utannonserar Naka spelet för Wii U och Nintendo 3DS med en ny trailer.

Rodea: The Sky Soldier kommer att släppas under våren 2015 i Japan, och som ni ser i trailern är grafiken inte den mest avancerade vi har sett på senare dagar. Spelmomenten ser emellertid riktigt underhållande ut, och vi hoppas att vi också kommer att få ta del av Rodea: The Sky Soldier i Europa.

Här är den nya trailern, håll till godo.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.