Mycket DLC till Hatsune Miku: Project DIVA F 2nd

project diva f 2nd

Jag tyckte verkligen om Hatsune Miku: Project DIVA F, och eftersom att jag alltid vill ha fysiska versioner importerade jag spelet från Japan (släpptes endast digitalt i Europa och Nordamerika.) Trots att jag inte är något fan av musikstilen i övrig fastnade jag rejält för musiken (läs gärna mina intryck) och när uppföljaren släpps den 18 november får även vi fysiska versioner till både Playstation 3 och Playstation Vita.

Spelarna i vår del av världen kommer också att kunna ladda ned samma paket som japanerna, och vi kommer att få två stycken att lägga beslag på. Det första kallas för Song Club, och den kommer att ge oss tillgång till alla nya låtar (minst tio stycken) som lanseras inom de närmsta månaderna efter lanseringen, och kalaset kommer att kosta 24.99 euro. Det mindre lockande paketet innehåller drygt 45 kostymer, och det kommer att kosta hela 49,99 euro – för lite digitala kläder.

Sega lovar också att de kommer att släppa lite gratismaterial, och allt DLC som köps kommer att kunna användas till både Playstation 3 och Playstation Vita-versionen av Hatsune Miku: Project DIVA F 2nd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.