Spelsamling: Mega CD-spelen Silpheed och Starblade inplastade

starblade silpheed mega cd seald

Jag brukar sällan köpa spel inplastade, utan även om jag samlar på spel – i synnerhet när det gäller Segas konsoler – vill jag gärna spela dem. Jag hittade emellertid två fabriksinplastade Mega CD-spel – Silpheed samt Starblade – och jag har inte hjärta att riva av dem plasten även om det är lockande.

sega samling

Faktum är att jag inte har särskilt bra koll på just Mega CD, utan är mer inbiten när det kommer till exempelvis Dreamcast. Därför hade jag inte någon aning om att de 500 kronor jag betalade för spelen var ett riktigt vrakpris. Visst är själva fabriksplasten sliten (särskilt till Silpheed,) men det känns som att jag gjorde ett riktigt bra kap.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.