Bayonetta 2 får en kanonstart på speltoppen

bayonetta-2

Många har åsikter kring Bayonetta, vare sig det är positiva eller negativa, och nu har spelets uppföljare tagit sig ut på marknaden. Häxan gör en kanonstart i vårt avlånga land, och Bayonetta 2 sålde allra bäst av alla titlar under sin första vecka på marknaden.

Med tanke på att formatet är Wii U, som tyvärr fortfarande finns i relativt få hem, är denna bedrift extra anmärkningsvärd. Har du själv provat Bayonetta 2 så får du gärna dela med dig av dina åsikter nedan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.