Colonial Marines: Sega lägger skulden på Gearbox i rättegång

colonial marines aliens

Vi var många som var besvikna över Aliens: Colonial Marines. Allt från presentation till det att eftertexterna började rulla var ren katastrof, och spelare samt press var eniga – detta var bland det sämsta vi spelade under 2013.

Innan spelet släpptes marknadsfördes titeln med en otroligt snygg trailer som sades visa upp spelmotorn. När Colonial Marines sedan nådde spelhyllorna var grafiken katastrofal, och nu tas frågan om falsk marknadsföring upp i rätten. Nu handlar det bara om att ta reda på om det är Gearbox Software eller Segas fel.

Sega anklagar Gearbox för E3-trailern som visades upp under E3 2011 som vilseledde konsumenterna, men Gearbox menar att de inte borde ha med saken att göra då det var Sega som hade det yttersta ansvaret gällande marknadsföring och spelet i helhet.

Sega uttrycker också sitt missnöje med Gearbox-chefens agerande gällande marknadsföring och säger att han gjorde ”whatever the fuck he likes.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.