Persona 5 försenas och kommer till PS4

I fjol bekräftade Sega och Atlus att Persona 5 var under utveckling till Playstation 3, och jag passade även på att poängtera att spelet skulle komma att släppas väldigt sent i konsolens livscykel. Det tyckte tydligen Atlus också, vilket gör att de även bekräftar en lansering till Playstation 4.

Vi får också en trailer i samband med utannonseringen av Playstation 4-versionen, och den avslöjar även att spelet blir försenat. Persona 5 skulle komma att släppas till julen i Japan, men i trailern nedan får vi se att både PS3- och PS4-versionen kommer att släppas först under 2015.

En reaktion på ”Persona 5 försenas och kommer till PS4

  1. Pingback: PLAYZINE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.