Segas E3-framförande 2014

sega e3

Även om förhoppningarna var små, så gjorde alla rykten och antaganden att förhoppningarna på några ord om Shenmue, eller i varje fall någon västerländsk utannonsering av något Yakuza-relaterat, så höjdes de något inför E3. Det blev aldrig något av det, utan istället fick vi just det som Sega hade lovat.

Jag har emellertid stora förhoppningar på Alien Isolation, och vi fick en härlig trailer att vila ögonen på. Det avslöjades även att skräckspelet kommer att ha stöd för Oculus Rift, vilket kan ta det hela till en ny nivå.

alien isolation

Det är även solklart att Sega storsatsar på Sonic Boom, och visst kan det mycket väl bli spelet (eller rättare sagt spelen) som tar Sonic tillbaka till spelbranschens finrum. Samtidigt är det numera Sega-ägda Atlus ett spännande tillskott med bland annat Persona Q som fanns med på mässgolvet.

sonic boom e3

Men, jag saknar verkligen en representation av Segas klassiska varumärken, och vad gäller företagets mobilsatsning är jag totalt ointresserad av. I samma veva är Hatsune Miku: Project DIVA F 2nd högintressant, men det är redan släppt i Japan, och vi fick knappast reda på någon av spelets hemligheter.

Ska Sonic verkligen vara det enda varumärke som får en stor budget? Jag är väldigt förvirrad över åt vilket håll företaget är på väg, och vill ha tillbaka den klassiska Sega-magin igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.