Hatsune Miku: Project DIVA f får lanseringsdatum

Hatsune Miku Project DIVA f

Musikspelet Hatsune Miku: Project DIVA f har precis fått ett europeiskt (samt amerikanskt) lanseringsdatum. Sega avslöjade – samtidigt som de önskade alla en lycklig alla hjärtans dag – att spelet kommer att lanseras inom mindre än en månad.

Dock får vi inte se någon fysisk version här i väst, vilket svider för oss som vill bygga på vår spelsamling, men Hatsune Miku: Project DIVA f lanseras den 4 mars i Nordamerika, och den 12 mars här i Sverige och Europa via Playstation Network. Prislappen kommer att bli 29,99 dollar, medan det inte är helt otänkbart att vi får betala 29,99 euro, alltså en något högre slant.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.