Yakuza Ishin: Sega visar skillnaderna på PS3- och PS4-versionen

Yakuza Ishin är Segas första spel till Sonys nya konsol Playstation 4. Spelet släpps emellertid även till Playstation 3, och nu har Sega släppt en video som visar skillnaderna mellan de båda versionerna.

Vi hoppas förstås med all kraft i världen att Yakuza Ishin kommer att ta sig över de stora haven, och släppas på den västerländska marknaden, och med tanke på att Sega sagt att Yakuza 5 inte kommer att lokaliseras känns det som att denna spinn-off ligger ganska långt bort, tyvärr.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.