Alien Isolation – intressant utvecklardagbok

alien isolation sega

Alien Isolation – jag hade det knappt i tankarna sedan de senaste försöken att göra spel av licensen har varit riktigt usla – och senast med Colonial Marines var det en ren katastrof. Men, jag dras mer och mer in i Creative Assemblys lovord, och när de talar om att starta om och fokusera på originalfilmen och prioritera skräckscenarion där trånga utrymmen och läskigt svåra Aliens börjar jag återigen hoppas på ett riktigt bra spel.

Ljussättningen, karaktärerna – allt ska stämma överens med 70-talsklassikern och när vi stöter på en fiende ska vi få ett rejält adrenalinrus samtidigt som vi bara ska vilja springa därifrån och gömma oss. Borta är de mängder av fiender som får agera kanonmat, här är resurserna små och enligt utvecklarna ska vi som spelare känna oss rejält utsatta och smått hjälplösa.

Se videon själva och se Creative Assemblys egna ord om utvecklingen av Alien Isolation.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.