God jul!

shenmue_christmas
Så här såg julvädret ut även hemma i Södertälje.

Igår var det julafton, och jag hade planerat ett ganska långt inlägg kring julinslagen i Shenmue samt julversionen av Nights, samtidigt som julen inte är en stor tradition i Japan. Självklart fungerade inte mina föräldrars (jag firade jul hos dem) internet och det fick bli en nedkopplad jul – vilket ändå var ganska skönt. Hur mycket gott internet än för med sig kan det vara bra att ta en paus även från cyberrymden (ja, det kallades så när jag var liten.)

Även om jag är en dag sen, och alla säkert är trötta på både julskinka, sill och prinskorv, vill jag önska alla SegaZines läsare en riktigt god jul. Hoppas att ni fick många Sega paket (ja den medvetna särskrivningen var rätt dålig,) och hade en lika mysig julafton som jag.

2 reaktioner på ”God jul!

    • Road Rash är en riktigt skön klassisk serie. 🙂 Skulle vilja se en ny del, helst i klassisk modell i modern tappning.

      Skaffade själv lite Sega-spel under rean, bland annat Monkey Ball till PS Vita för någon hundring. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.