Fler Persona-titlar till PS3, PS Vita samt 3DS

Här om dagen utannonserade Atlus Persona 5, men de har även fler spel baserat på samma varumärke under utveckling.

Persona 4: The Ultimax Ultra Suplex Holden fin och onödigt lång titel – är en uppföljare till Persona 4: Arena och släpptes i de japanska arkadhallarna i lördags. I sommar kommer emellertid spelet till Playstation 3, i varje fall i Japan.

Sedan har vi  Persona Q: Shadow of the Labyrinth, och det kommer också att släppas i soluppgångens land i sommar – den 14 juni 2014. Det kommer att bli en grottkrälare med en lite annan design än vi är vana vid när det gäller Persona, och spelet är under utveckling till Nintendo 3DS. På den officiella hemsidan finns mer information, men då den är på japanska är det troligen mest bilderna som lockar oss nordbor till ett besök.

Persona Q Shadow of the Labyrinth

Sist men inte minst har vi Persona 4: Dancing All Night, och det kommer att bli ett rytmiskt musikspel – inte helt olikt Hatsune Miku: Project DIVA f vars utvecklare Dingo samarbetar med spelet tillsammans med Atlus.

persona 4 dancing all night

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.